Πώς να κάνεις την «Διαφορά» για να πετύχεις ότι θέλεις?

Βρισκόμαστε σε μια εποχή που βομβαρδιζόμαστε από όλες τις μεριές!

Από την TV με τις απίστευτα ρηχές και κενές εκπομπές (με ακροαματικότητα πάνω από 30-50%) που δεν μας προσφέρουν απολύτως τίποτα, από σελίδες ειδήσεων στο ίντερνετ ( κακών συνήθως), από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από διαφημίσεις στο ίντερνετ που μας τονίζουν με όλους τους τρόπους ότι είμαστε ελλιπείς σαν άνθρωποι, αν δεν αποκτήσουμε όλα όσα μας διαφημίζουν.

Τι συμβαίνει και Γιατί ΔΕΝ πρέπει να φιλάμε τα παιδιά μας στο Στόμα!

Γιατί Δεν πρέπει να φιλάμε τα παιδιά μας στο στόμα?

Όχι βέβαια για τα μικρόβια όπως πολλοί θα υποθέσατε!

Σίγουρα όσες μανούλες φιλάνε τα παιδιά τους στόμα το κάνουν με υποσυνείδητη πρόθεση, πρόσθετης Αγάπης και ένδειξης αδυναμίας προς τα βλαστάρια τους.

Είναι ο ΕΡΩΤΑΣ το πιο Υπέροχο Συναίσθημα?

Η σημαντικότερη δυστυχώς διαπίστωση είναι ότι οι άνθρωποι σήμερα δεν Ξέρουν να Ερωτευθούν, δεν Υπάρχει ο Έρωτας όπως υπήρχε παλαιότερα, και εξηγώ όλα όσα συζητώ με νέους ελεύθερους και μεγαλύτερους που το παράπονο τους είναι ότι δεν Βρίσκουν τον Έρωτα, το καρδιοχτύπι, το σφίξιμο στο στομάχι, αυτό το υπέροχο πετάρισμα της καρδιάς.

Παππούς και Γιαγιά: Οι «Θησαυροί» της Οικογένειας

Πολλοί γονείς μεταξύ των άλλων οικογενειακών θεμάτων, μου κάνουν πολλά παράπονα για τους παππούδες και τις γιαγιάδες των παιδιών τους. Όπως για παράδειγμα, ότι τα κακομαθαίνουν δίνοντας τους τροφές που οι ίδιοι απαγορεύουν στα παιδιά τους. Ότι τα ξυπνάνε νωρίτερα ή αργότερα από ότι οι ίδιοι συνηθίζουν.

Γίνε η «Διαφορά» για να Πετύχεις ότι θέλεις!

Βρισκόμαστε σε μια εποχή που βομβαρδιζόμαστε από όλες τις μεριές!Από την TV με τις απίστευτα ρηχές και κενές εκπομπές (με ακροαματικότητα πάνω από 30-50%) που δεν μας προσφέρουν απολύτως τίποτα, από σελίδες ειδήσεων στο ίντερνετ ( κακών συνήθως), από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από διαφημίσεις στο ίντερνετ που μας τονίζουν με όλους τους τρόπους ότι είμαστε ελλιπείς σαν άνθρωποι, αν δεν αποκτήσουμε όλα όσα μας διαφημίζουν.