Βιογραφικό

 

Η Irini Miller από μικρή είχε το χάρισμα της 6ης αίσθησης και της ενόρασης.

Είναι Συμβουλευτική Ψυχολόγος με μεταπτυχιακό τίτλο από το York University Alabama State. H διερεύνηση της ανθρώπινης δύναμης και η επίτευξη της ευτυχίας είναι ο σκοπός της ζωής και της δουλειάς της.

Έχει ταξιδέψει σε πάρα πολλά μέρη του κόσμου. Λατρεύει την γνώση και το διάβασμα. Έχει συνεργαστεί σε προσωπικό επίπεδο με ιδιαίτερες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο και γνωρίζει πλέον πολύ καλά, πως ο άνθρωπος μπορεί να καταφέρει το ακατόρθωτο, εάν αναγνωρίσει, πιστέψει και καλλιεργήσει την δύναμη που υπάρχει μέσα του.

Σήμερα, μέσα από τις προσωπικές συνεδρίες που προσφέρει, τα βιβλία της, αλλά και το σύνολο των δράσεων της, επικεντρώνεται στο μυστήριο πλάσμα που λέγεται γυναίκα και στις δυνάμεις που κατέχει, με σκοπό να τη βοηθήσει να ξαναβρεί τη φύση της, αλλά και την απόλυτη ευτυχία που της αξίζει και μπορεί να διεκδικήσει για τον εαυτό της.

Η Irini πιστεύει ότι η ατομική, ερωτική και οικογενειακή ευτυχία επιτυγχάνεται μόνο μέσω της αξιοποιήσης των χαρισμάτων που διαθέτουν οι γυναίκες, μέσα από τον γενετικό τους κώδικα και γι’ αυτό έχει επικεντρώσει την έρευνα και τα γραπτά της στον συγκεκριμένο τομέα.

Η Irene ζει με τον σύζυγό της στην Αίγυπτο, γράφει το νέο της βιβλίο και καθημερινά συναντά υπέροχους ανθρώπους από όλο τον κόσμο μέσα από συνεδρίες στο Skype.

Μάθε για τις υπηρεσίες Συμβουλευτικής Ψυχοχοθεραπείας που προσφέρει. 

 
BBC40EC8-2F27-4AEE-9E32-57660985FB84.JPG
 

Ας μιλήσουμε!
Κλείσε την πρώτη online συμβουλευτική σου.