Είναι ο ΕΡΩΤΑΣ το πιο Υπέροχο Συναίσθημα?

Είναι ο ΕΡΩΤΑΣ το πιο Υπέροχο Συναίσθημα?

Σε πολλές συζητήσεις που κάνω με διάφορες ομάδες σχετικά με την Ευτυχία και πώς να την αποκτήσουμε στη Ζωή μας, καταλήγουμε συνέχεια στο ίδιο επίμαχο σημείο που είναι η ευαίσθητη χορδή όλων των Ανθρώπων!

Γιατί Υγιής Άνθρωπος χωρίς Αγάπη και Έρωτα δεν είσαι!

Η σημαντικότερη δυστυχώς διαπίστωση είναι ότι οι άνθρωποι σήμερα δεν Ξέρουν να Ερωτευθούν, δεν Υπάρχει ο Έρωτας όπως υπήρχε παλαιότερα, και εξηγώ όλα όσα συζητώ με νέους ελεύθερους και μεγαλύτερους που το παράπονο τους είναι ότι δεν Βρίσκουν τον Έρωτα, το καρδιοχτύπι, το σφίξιμο στο στομάχι, αυτό το υπέροχο πετάρισμα της καρδιάς.

Σας Φαίνονται κάπως όλα αυτά?

Σας ακούγονται παλαιομοδίτικα?

Τότε σίγουρα δεν έχετε ακόμα Ερωτευθεί, μην απογοητεύεστε έχετε ακόμα καιρό γιατί όπως λέει και η παροιμία « ο Έρωτας έρχεται όταν δεν τον περιμένεις».

Τελικά τι φταίει και οι άνθρωποι έχουν αλλάξει την οπτική τους απέναντι στο φτερωτό Έρωτα?

Να τα πάρουμε λιγάκι από την αρχή και να πούμε τι είναι ο Έρωτας?

Όχι δεν είναι υποκειμενική η έννοια του, δηλαδή όπως το βλέπει ο καθένας, ανάλογη την οπτική ( βολή) του.

Ο Έρωτας είναι κάτι που σε κάνει να πετάς στην κυριολεξία, είναι το καρδιοχτύπι που λέγαμε, είναι το σφίξιμο στο στομάχι, είναι το σε κοιτάω και λιώνω, ναι λιώνεις και δεν ντρέπεσαι, σου αρέσει κιόλας που νιώθεις τόσο τρωτή/ος και συνάμα άτρωτη/ος. Είναι πράγματα ανεξήγητα, είναι που θέλεις να πεις στο άλλον τόσα πολλά και να κάνεις για αυτόν τα πάντα για να τον/την βλέπεις ευτυχισμένο/η.

Σου ακούγεται τρελό?. Έρωτας είναι να ακούς τραγούδια και να χορεύεις μεθυσμένη/ος από το συναίσθημα, Έρωτας είναι να ακούς τραγούδια χωρισμού ενώ είσαστε μαζί και να κλαις στο ενδεχόμενο να τον/την χάσεις.

Έρωτας είναι 000000000 Εγωισμός, Έρωτας είναι είμαστε 1, και άφησε τους άλλους να λένε ότι είμαστε διαφορετικοί και ανεξάρτητοι.

Έρωτας είναι να είμαστε μαζί και να χάνετε ο χρόνος!

Έρωτας είναι κάθε πρωί να βρίσκεις ένα μικρό λουλούδι στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σου, να σε παίρνω τηλ και να σου αφιερώνω ένα τραγούδι που μιλάει για εμάς.

Έρωτας είναι να σου στέλνω ένα μήνυμα στο κινητό σου και να είμαστε στον ίδιο χώρο.

Έρωτας είναι να πονάω όταν πονάς, να γελάω όταν γελάς, να σε αγκαλιάζω χωρίς λόγο και να σε γεμίζω φιλιά και όμορφα λόγια.

Έρωτας είναι η ζωή δύο ανθρώπων που νοιάζονται ο ένας για τον άλλον, όταν μοιράζονται και μεταδίδουν ο ένας στον άλλον ανησυχίες, φοβίες, όνειρα και ελπίδες που όμως θα είναι μαζί για όλα.

Έρωτας τελικά είσαι ΕΣΥ το ταίρι μου!

Τελικά Δύσκολο πράγμα ο Έρωτας?

Από εσάς εξαρτάται αν θέλετε να τον ζήσετε!

Irini Miller – Συμβουλευτική Ψυχολόγος, συγγραφέας του βιβλίου “ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ”

Τι συμβαίνει και Γιατί ΔΕΝ πρέπει να φιλάμε τα παιδιά μας στο Στόμα!

Τι συμβαίνει και Γιατί ΔΕΝ πρέπει να φιλάμε τα παιδιά μας στο Στόμα!

10 Τρόποι για να είσαι Ευτυχισμένος

10 Τρόποι για να είσαι Ευτυχισμένος

0