Πώς να κάνεις την «Διαφορά» για να πετύχεις ότι θέλεις?

Πώς να κάνεις την «Διαφορά» για να πετύχεις ότι θέλεις?

Βρισκόμαστε σε μια εποχή που βομβαρδιζόμαστε από όλες τις μεριές!

Από την TV με τις απίστευτα ρηχές και κενές εκπομπές (με ακροαματικότητα πάνω από 30-50%) που δεν μας προσφέρουν απολύτως τίποτα, από σελίδες ειδήσεων στο ίντερνετ ( κακών συνήθως), από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από διαφημίσεις στο ίντερνετ που μας τονίζουν με όλους τους τρόπους ότι είμαστε ελλιπείς σαν άνθρωποι, αν δεν αποκτήσουμε όλα όσα μας διαφημίζουν.

Το κυριότερο όμως και το χειρότερο από όλα, είναι τα άρθρα που δημοσιεύονται και ανακυκλώνονται με όλους τους τρόπους ώστε να έχουν περισσότερη απήχηση στο κοινό!

Και εξηγώ τι εννοώ, πολλά άρθρα γράφονται από τον οποιοδήποτε και με τον δικό του τρόπο, και αυτό μέχρι εδώ πάει καλά, ονομάζεται ελευθερία έκφρασης, και μάλιστα δεν σε υποχρεώνει κανείς να ενστερνιστείς όσα γράφει!

Όταν όμως κάποιος που ονομάζεται «ειδικός» δηλ. έχει γνώσεις και περγαμηνές πάνω σε ένα οποιοδήποτε αντικείμενο, αρχίζει και γράφει κάτι που εκ των προτέρων γνωρίζει ότι θα επηρεάσει κόσμο, Οφείλει να είναι πολύ μα πολύ προσεκτικός και υπεύθυνος, γιατί σαν «ειδικός» γνωρίζει ότι ο κόσμος σήμερα δεν έχει «φίλτρα».

Και αυτό το λέω με πολύ Αγάπη και Σεβασμό προς τους συνανθρώπους μας!

Φίλτρα να μπορεί να χρησιμοποιήσει την κρίση του και την εμπειρία του, ώστε να καταλαβαίνει αν αυτό που διαβάζει τον εκφράζει σαν τρόπο ζωής για το ίδιο και τον περίγυρο του ή αν αυτό που διαβάζει είναι προς λαϊκή κατανάλωση (Μόδα σκέψης) και κακή επιρροή, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να είναι τόσο πολύ μπερδεμένοι και προβληματισμένοι ώστε να λειτουργούν με τρόπο ακαταλαβίστικο και εξοντωτικό για τους ίδιους, με αποτέλεσμα να είναι συνεχώς ανικανοποίητοι και κουρασμένοι γιατί κυνηγάνε μοντέλα ζωής που είναι πέρα για πέρα ψευδή και καταστροφικά για τον ψυχισμό τους!

Πως λοιπόν μπορείτε να γίνεται η «Διαφορά» να μην επηρεάζεσται και μάλιστα να εμπνεύσετε και άλλους ανθρώπους να ακολουθήσουν το παράδειγμα σας?

Με ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ και Φίλτρα σε όλα!

Δεν είναι εύκολο να αποκοπείται από όλα και από όλους, για αυτό και υπάρχουν τρόποι που θα σας βοηθήσουν να ξανά αναπνεύσετε με το «Μυαλό» σας και να νιώσετε πιο υγιείς και ανθρώπινοι από ποτέ. Θα γνωρίσετε μια Ζωή με πολύ λιγότερο άγχος και ανησυχία.

Αν σας ενδιαφέρουν τα σόσιαλ μίντια σας, εντάξει, ασχοληθείτε  με το ρολόι ½ ώρα την ημέρα, όχι παραπάνω και ποτέ το πρωί όταν ξυπνάτε ή το βράδυ πριν πάτε για ύπνο, είναι υπερ. αρκετός χρόνος αν δεν ξεκινήσετε να βλέπετε τα βίντεο με τα γατάκια, τα σκυλάκια και τα διάφορα αστειάκια, όπου το μόνο που προσφέρουν είναι πρόσκαιρη και μικρή ευχαρίστηση.

Φυσικά για ειδήσεις δεν το σχολιάζουμε καθόλου, και βέβαια να ενημερωθείτε τι γίνεται στον κόσμο και στην χώρα σας, αλλά οι πολλές λεπτομέρειες δεν χρειάζονται, αντιθέτως βλάπτουν και προβληματίζουν σε βαθμό κακουργήματος ( δημιουργώντας ένα σωρό φοβίες). Συνεπώς, «ενημέρωση», ποτέ το πρωί, ποτέ το βράδυ και όχι κάθε μέρα, μια φορά την βδομάδα είναι υπέρ αρκετή, θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας.

Σειρά έχουν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, που κατατρώνε τον υπέροχο χρόνο της ζωής σας, καθηλώνοντας σας σε μια οθόνη μπροστά ( δυστυχώς τώρα είναι και οικογενειακή μόδα, όλοι μαζί), χωρίς να έχουν Απολύτως καμία χρησιμότητα, και εδώ όμως υπάρχει τρόπος, πάλι με το ρολόι, θέλεις να παίξεις ηλεκτρονικά, οκ, ½ ώρα είναι υπέρ αρκετή.

Τώρα λοιπόν που τακτοποιούμε τις Εξαρτήσεις μας παίρνουμε την ζωή στα χέρια μας και δημιουργούμε τα απίστευτα.

Διαβάζουμε βιβλία μεγάλων προσωπικοτήτων, για να επηρεαστούμε από κάτι καλό που ίσως και εμείς το εφαρμόσουμε στην δική μας ζωή και κάνουμε και εμείς κάποια «Διαφορά» στο κόσμο.

Ξαναπλησιάζουμε δια ζώσης την Οικογένεια μας και τους φίλους μας σε πραγματικούς χρόνους και σε πραγματικές τοποθεσίες, συζητάμε πραγματικά θέματα που θα μας κάνουν να νιώσουμε απελευθερωμένοι από θέλω και ανάγκες που το μόνο που μας προσφέρουν είναι άγχος και φοβίες

Ακούμε μουσική, και δεν εννοώ να καρφώνουμε δυο ακουστικά στα αυτιά μας και να σταματάει το μυαλό μας να λειτουργεί απλά από τον ήχο, ακούστε μουσική όλοι μαζί, και να είστε σίγουροι ότι με τα παραπάνω θα νιώσετε άλλοι άνθρωποι και θα γίνετε περιζήτητοι για παρέα, γιατί εσείς θα έχετε κάνει την Διαφορά και θα εκτιμάτε το κάθε λεπτό της ζωής σας.

Παρακαλώ πολύ Φορέστε τα ΚΑΛΑ σας Φίλτρα και Απολαύστε την Υπέροχη Ζωή!

 

Τι συμβαίνει και Γιατί ΔΕΝ πρέπει να φιλάμε τα παιδιά μας στο Στόμα!

Τι συμβαίνει και Γιατί ΔΕΝ πρέπει να φιλάμε τα παιδιά μας στο Στόμα!

0