Τι συμβαίνει και Γιατί ΔΕΝ πρέπει να φιλάμε τα παιδιά μας στο Στόμα!

Τι συμβαίνει και Γιατί ΔΕΝ πρέπει να φιλάμε τα παιδιά μας στο Στόμα!

Γιατί Δεν πρέπει να φιλάμε τα παιδιά μας στο στόμα?

Όχι βέβαια για τα μικρόβια όπως πολλοί θα υποθέσατε!

Σίγουρα όσες μανούλες φιλάνε τα παιδιά τους στόμα το κάνουν με υποσυνείδητη πρόθεση, πρόσθετης Αγάπης και ένδειξης αδυναμίας προς τα βλαστάρια τους.

Αλλά, υπάρχει ένας πολύ Σοβαρός λόγος που ΔΕΝ πρέπει να τα φιλάμε στο στόμα.

Θα το πιάσω λίγο από την αρχή για να το εμπεδώσουμε καλύτερα.

Το ανθρώπινο σώμα έχει κάποιες Ζώνες, έτσι λέγονται, Ερωτογενείς Ζώνες, άλλοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι είναι 7 άλλοι ότι είναι 9, μεταξύ αυτών οι σημαντικότερες είναι τα χείλη (το στόμα), το στήθος και τα γεννητικά όργανα.

Συνεπώς καταλαβαίνετε ότι εάν φιλάμε εμείς οι μητέρες ( οι μαμάδες το κάνουν κατά κόρον ειδικά με τα αγοράκια τους, σε αντίθεση με τους μπαμπάδες που αποφεύγουν να φιλάνε τα κοριτσάκια τους στο στόμα), στο στόμα τα παιδιά μας από μικρά, δεν πρόκειται να καταλάβουν την διαφορά από το πρώτο τους φιλάκι στο στόμα με ένα κοριτσάκι, δεν θα νιώσουν κάποιο σκίρτημα, κάποιο παιχνίδισμα αργότερα ή κάτι αλλιώτικο βρε αδερφέ από το φιλί της μανούλας.

Δεν είναι Σωστό από μέρους μας όταν έρθει η Υπέροχη ώρα, να τους έχουμε στερήσει μια τόσο μεγάλη χαρά, φαντασίωση και ηδονή από τη ζωή τους

Το φιλί της μαμάς είναι ένδειξη Οικειότητας και Αγάπης, όχι ερωτικό.

Στο στόμα φιλάμε τον άντρα μας γιατί είναι, ο ερωτικός μας σύντροφος.

Δεν σας φαντάζομαι να κάνετε επίσκεψη σε συγγενικό σας σπίτι, και επειδή τους αγαπάτε, να αρχίζετε να τους φιλάτε στο στόμα, θείους, θείες, ξαδέρφια.

Το φιλί στο στόμα, είναι Μαγικό και κρύβει μια μεθυστική μαγεία που σαγηνεύει και ξεσηκώνει τους Εραστές, δύο άτομα που αγαπιούνται και ποθούν ο ένας τον άλλον και τρελαίνονται να ανταλλάσσουν φιλιά μεταξύ τους.

Αφήστε το Φιλί στο στόμα, να τα μαγέψει όταν πρέπει και όπως πρέπει.

Δείξτε τους την Αγάπη σας και την Αδυναμία που τους έχετε με άλλους τρόπους, είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε άπειρους για τα παιδιά σας.

Irini Miller - Ψυχολόγος - Οικογενειακή Σύμβουλος - Συγγραφέας του βιβλίου “ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ”

Πώς να κάνεις την «Διαφορά» για να πετύχεις ότι θέλεις?

Πώς να κάνεις την «Διαφορά» για να πετύχεις ότι θέλεις?

Είναι ο ΕΡΩΤΑΣ το πιο Υπέροχο Συναίσθημα?

Είναι ο ΕΡΩΤΑΣ το πιο Υπέροχο Συναίσθημα?

0